Om Sidan

Tryggverksamhet.se är en blogg där vi fokuserar på tryggare handel och hur du ska undvika bluffar. Vi vet själva hur lätt hänt det är att råka anlita fel hantverkare och sedan sitta i klistret. Eller att beställa en produkt från en ny hemsida och sedan aldrig få leveransen. Det är verkligen tråkigt och något vi själva råkat ut för. Det kan vara svårt att urskilja en bedragare från säkra företag att handla från.

Hej förresten, vi som driver bloggen är Anders och Adam, två kompisar som träffades under e-handelsutbildningen i Malmö. Vi bägge har alltså råkat ut för bedrägerier, inga grövre sådana men ändå. Vi vill hjälpa andra att undvika de fallgropar och bluffar som vi själva råkat ut för.

Dessutom har vi lärt oss en väldans massa under våra utbildningsår, bland annat hur en seriös e-handel ser ut och byggs upp samt en hel del om marknadsföring. Nåväl, inte så intressant för er kanske. Med Tryggverksamhet.se vill vi informera om det som vi brinner för – allt som rör e-handel. Mycket fokus ligger just på säkrare köp, oavsett om du handlar online eller ska köpa en bil från en privatperson.

Men här tar vi även upp viktiga ämnen som ID-kapning och hur du undviker en bluff,  något som tyvärr kan drabba dig när du minst anar det. Givetvis har vi bra tips och råd för hur du blir smartare när du handlar och vad du ska veta.

Hoppas du ska trivas!