Om Trygg Verksamhet

Vår ambition är att skapa Sveriges största och bästa marknadsplats med seriösa och trygga verksamheter och på så sätt skapa förutsättningar för trygga affärsrelationer.

Trygg Verksamhet Sverige AB är ett unikt företag med hög service och kunden i fokus. Vår erfarna och kunniga personal brinner för att vägleda dig till trygga affärskontakter och vi har goda relationer med seriösa företag i alla branscher som vi gärna förmedlar kontakt med. Trygg Verksamhet arbetar med partners som en del av vår verksamhet och vi ser samarbeten som en förlängning av vår egen organisation och en förutsättning för att vara innovativa och skapa mervärde för våra kunder.

Vår service är snabb och smidig, allt för att du ska få den hjälp och service du söker. Kunden ska alltid vara i fokus och vårt flexibla team hjälper dig alltid till den lösning som passar just er bäst. Trygg Verksamhet jobbar ständigt för att förbättra oss och ligga i framkant. Genom ständig granskning och utveckling av våra tjänster, våra medarbetare samt vår affärsmodell så har vi lyckats skapa tusentals nöjda kunder. Det är viktigt för oss att alla parter känner sig trygga för att utveckla lönsamma och långsiktiga relationer.

FÖR FÖRETAG

Trygg Verksamhet erbjuder flera relevanta och kostnadseffektiva sätt att visa upp att ditt företag är en trygg och stabil partner att göra affärer med. Vi hjälper dig bland annat med att säkerställa dina befintliga affärsrelationer genom att visa din överlevnadsförmåga och att företaget inte är i riskzonen för konkurs. För dig som företagare är Trygg Verksamhet även det perfekta sättet att hitta nya kunder och uppdragsgivare utan att behöva leta eller marknadsföra dig aktivt. Vi skickar dagligen offertförfrågningar från våra användare till våra certifierade företag.

FÖR PRIVATPERSONER

Vi på Trygg Verksamhet förstår att man vill att det ska vara enkelt och smidigt att hitta trygga och pålitliga företag, så skapa en offertförfrågan redan idag eller hitta och välj företag själv i vårt företagsregister. Företag som återfinns på Trygg Verksamhet genomgår flera kontroller, bland annat gör vi en grundlig kontroll av ekonomin, säkerställer att företagen är skuldfria mot Kronofogden, har en god kreditvärdighet samt giltig F-skattsedel och är momsregistrerade.

AFFÄRSETIK

Ett gott affärsetiskt beteende hos alla våra medarbetare är en förutsättning för att vi på Trygg Verksamhet ska vinna våra kunders förtroende. Det gäller såväl medarbetare, konsulter som chefer, ledning och styrelse.

  • Genom kompetens, engagemang, utbildning och viljan att anstränga sig för att prestera det lilla extra skapas förutsättningar för nöjda kunder.

     

    Sophia Ghalaei VD, Trygg Verksamhet