Trygg Verksamhet – Om oss

Vi på Trygg Verksamhet granskar och samlar trygga verksamheter på en och samma plats, så att privatpersoner och företagare enkelt kan hitta pålitliga och välmående företag att göra affärer med. Det tjänar alla på – i tid, pengar och trygghet.

Trygg Verksamhet finns till för att hjälpa alla till trygga affärsrelationer. Vi gör det med en unik kombination av tjänster för både privatpersoner och företag, från granskning och certifiering av verksamheter till söktjänst och register där du kan hitta verksamheter som vi granskat och vet är pålitliga. Vare sig du vill synas som ett tryggt företag eller själv söker rätt affärspartner har Trygg Verksamhet allt på en plats. Vi arbetar med partners som en del av vår verksamhet och vi ser samarbeten som en förlängning av vår egen organisation och en förutsättning för att vara innovativa och skapa mervärde för våra kunder.

FÖR FÖRETAG
Trygg Verksamhet hjälper dig att synas på ett relevant och kostnadseffektivt vis. Bland annat kan vi stärka de affärsrelationer du redan har genom att visa att företaget är stabilt och inte i riskzonen för konkurs. Att finnas hos Trygg Verksamhet är även ett väldigt effektivt sätt att nå nya kunder utan att behöva leta eller marknadsföra dig aktivt. Vi skickar dagligen offertförfrågningar från våra användare till våra certifierade företag.

LÖSNINGAR SOM PASSAR DIG
Alla företag är unika, och vår uppgift är därför att utforma den lösning som passar bäst för just ditt företag. Alltid med snabb service och flexibilitet för att möta dina behov. Vår strävan att hela tiden utveckla våra tjänster, våra medarbetare och vår affärsmodell har på kort tid gett oss tusentals nöjda kunder.

FÖR PRIVATPERSONER
Det ska vara enkelt och smidigt att hitta pålitliga företag och leverantörer. Här kan du som både privatperson och företagare fylla i en offertförfrågan online eller söka och välja själv i vårt företagsregister. Företag som återfinns på Trygg Verksamhet genomgår ett hundratal kontroller, bland annat gör vi en grundlig kontroll av ekonomin och försäkrar oss om att de har god kreditvärdighet, giltig F-skattsedel, är momsregistrerade och självklart inte har skulder hos Kronofogden.

DU KAN LITA PÅ OSS OCKSÅ
Kundernas och användarnas förtroende för oss bygger på att vi är minst lika pålitliga och seriösa som de företag vi granskar och certifierar, konstigt vore det annars. Affärsetik och oberoende är därför en självklar hörnsten i allt vi gör. Företag som inte uppfyller kraven i vår granskning har ingen möjlighet att synas hos oss på Trygg Verksamhet. Integritet och en stark etisk kompass är något som sitter i ryggmärgen hos alla, från medarbetare och konsulter till chefer, ledning och styrelse.

  • Genom kompetens, engagemang, utbildning och viljan att anstränga sig för att prestera det lilla extra skapas förutsättningar för nöjda kunder.

     

    Sophia Ghalaei VD, Trygg Verksamhet