Kvalitetsmärkning

Låt Trygg Verksamhets välkända guldsigill marknadsföra ditt företag
– En kvalitetsstämpel för alla företagstyper med välskött ekonomi!

Som företagare eller privatperson kan det vara svårt att veta vilka företag som är välskötta och pålitliga. För att kunderna skall kunna fatta snabba och enkla beslut är det klokt att de får en trygg bild som bekräftar att de valt rätt företag. Trygg Verksamhets guldsigill visar tydligt och övertygande att just ditt företag är välskött och en tillförlitlig partner, lyft det som en konkurrensfördel genom att visa vår kvalitetsmärkning både för potentiella och befintliga kunder. Med Trygg Verksamhets hjälp är det lätt gjort, även för det lilla företaget med begränsad marknadsföringsbudget.

Guldsigillet kan användas både i tryckt form och digitalt. Vi rekommenderar att du placerar den på exempelvis din hemsida, i e-postsignaturen, på fakturan, offerten och dina broschyrer eller där ni önskar så att dina kunder ser att de har att göra med en långsiktig och livskraftig affärspartner.

För att få använda Trygg Verksamhets kvalitetsmärkning krävs det att du som företagare uppfyller våra grundläggande krav. Ansök genom att fylla i formuläret och inom två veckor får du reda på om du är godkänd. Om du eventuellt inte är godkänd förklarar vi varför.