Engagerade kundtjänstmedarbetare som söker en ny utmaning i Stockholm

Drivs du av att kunna komma med lösningar på andra människors frågor? Har du lätt för att ta ansvar för hela processen från fråga till lösning och vill att kunden ska få en positiv upplevelse av att få ha pratat med just dig? Då är det dig vi söker till rollen som Kundtjänstmedarbetare hos Trygg Verksamhet!

Din arbetsdag kommer övergripande att bestå av att besvara inkommande samtal från företagskunder där din uppgift är att hitta den bästa möjliga lösningen. Du kommer att sträva efter att ge kunderna rätt information och skapa goda kundmöten. Primärt arbetar du över telefon med inkommande samtal, men det kommer även att bli aktuellt med mailkontakt. Du kommer att arbeta i en lugn kontorslandsskapsmiljö med härliga kollegor runt dig där alla strävar efter att ge kunderna det bästa möjliga bemötandet.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du vara en god lagspelare med viss initiativförmåga. Du bör ha en vilja att lära dig samt tycka att det är kul att ta ansvar. Det är bra om du har viss telefon- samt datorvana då detta är centrala redskap i rollen. Som person tror vi att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du anstränger dig gärna lite extra för att göra kunden så nöjd som möjligt. I ditt arbete har du stöd av bland annat en teamledare som har i uppdrag att ge dig de rätta förutsättningarna för att trivas och utvecklas på jobbet. Utöver det ingår du i ett motiverat team med god stämning och hög arbetsmoral.

Ett krav för tjänsten är att du har en avslutad gymnasieutbildning med fullständiga betyg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och kundbemötande. Om du gillar att utmana dig själv och motiveras av att lösa problem är detta rollen för dig. Din förmåga att ta eget ansvar och din vilja att överträffa kundens förväntningar gör att du kommer att lyckas utmärkt i rollen!

Tjänsten är på heltid och arbetet genomförs från måndag till fredag. Arbetstiderna är kundstyrda och varierar därför något från dag till dag.

Placeringsort: Stockholm
Tjänst: Kundtjänst
Anställningsform: Heltid
Sista ansökningsdag: Rekryteringen sker löpande

Ladda upp CV: