Hos Trygg Verksamhet kommer du att arbeta med uppsökande och lösningsorienterad försäljning

I din roll som säljare hos oss är du ansvarig för att driva hela försäljningsprocessen mot såväl befintliga som potentiella kunder. I prospekteringsarbetet är du drivande i att skapa relationer och identifiera nya möjliga affärer. I relationerna till dina befintliga kunder är ditt fokus att ständigt utveckla samt förbättra kundernas lösningar och lönsamhet. Dina kunder är såväl stora som små företag och finns inom samtliga branscher.

Du kommer att ingå i ett team som präglas av ett högt arbetstempo och en strävan av att göra bra affärer. Telefonen och datorn kommer att vara dina främsta arbetsredskap och du arbetar tillsammans med de andra säljarna. Du kommer att erhålla en utbildning om branschen och företaget erbjuder dig utvecklingsmöjligheter genom säljutbildningar och coachning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som börjar med en provanställning. Arbetet genomförs från måndag till fredag.

ERFARENHET

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med B2B försäljning samt kundrelationer via telefon. Du är van att driva en möjlig affär i mål och har ett affärsdrivet tänkande.

VI SÖKER DIG SOM HAR FÖRMÅGAN ATT:

  • Ständigt hitta nya affärsmöjligheter och lösningar för att skapa kundnytta och värde.
  • Skapa och utveckla långsiktigt goda kundrelationer.
  • Hantera intäktsansvar för såväl ny som befintlig kundportfölj.
  • Driva förhandlingar med beslutsfattare och komma till avslut.

Du får här möjlighet att utvecklas på ett ungt och drivet företag. Trygg Verksamhets huvudkontor ligger i Solna Strand med närhet till bra kommunikationer. Varmt välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev.

Placeringsort: Stockholm
Tjänst: Säljare
Anställningsform: Heltid
Sista ansökningsdag: Rekryteringen sker löpande

Ladda upp CV: