Certifiering

Låt Trygg Verksamhets certifiering och välkända guldsigill marknadsföra ditt företag.

Det ställs höga krav på företag för att de ska behålla och utveckla sin lönsamhet. I takt med det blir transparens och tillit allt viktigare i affärsrelationerna. Det innebär att leverantörer och kunder i högre utsträckning efterfrågar trygga och stabila affärspartners. Vårt guldsigill visar att just ditt företag är en tillförlitlig partner.

Det är en stark trygghetssymbol med hög kännedom som gör ditt företag till en attraktiv partner för såväl kunder som leverantörer. Med Trygg Verksamhets hjälp är det lätt gjort, även för det lilla företaget med begränsad marknadsföringsbudget.

GULDSIGILLET I DIN KOMMUNIKATION
Har du väl blivit godkänd syns du inte bara hos Trygg Verksamhet – du får även använda vårt guldsigill i all din kommunikation, tryckt och digitalt. På hemsidan, i e-postsignaturen, på fakturan, offerten och dina broschyrer.

VAD INNEBÄR GULDSIGILLET FÖR DIG SOM LETAR FÖRETAG?
Att veta vilka företag som är välskötta och pålitliga är svårt för vem som helst, och att själv försöka granska olika leverantörer skulle ta orimlig tid. Som konsument eller leverantör kan du lita på att företag med vårt guldsigill är långsiktigt stabila och seriösa, en viktig parameter när du ska välja vem du ska göra affärer eller samarbeta med.