VEROLD AB

Org.nummer: 556999-4840
Aktivt sedan: 2015-01-07

Vi hjälper er rita, projektera, bygga nytt och bygga om!

VEROLD AB är ett bygg- och entreprenadföretag med verksamhetsområden; nybyggnation, renoveringar och entreprenad. Vi åtar oss både renoveringsuppdrag och entreprenadarbeten i Storstockholmsområdet med omnejd. Vi är totalentreprenör för Seniorvillor och bygger nya parhus och villor för 50-plussare runt om i Sverige.

VEROLD AB har ledning och personal med lång och gedigen erfarenhet i branschen. Vi åtar oss renoverings- och byggjobb från både privatpersoner och företag. Vi har ett nära samarbete med ByggMax som gör att vi kan erbjuda hög kvalitet i både material och arbete, samtidigt som vi har de mest konkurrenskraftiga priserna. Under namnet ”Proffsbyggt” utför vi uppdrag som kommer till oss via ByggMax kunder.

Du som kund kan vända dig direkt till oss med ditt projekt. Vi kan rita, projektera och ta hand om allt som behövs för ett lyckat resultat. Vi utför alla jobb fackmannamässigt och samarbetar uteslutande med certifierade och auktoriserade el- och VVS-företag.

TJÄNSTER

Nybyggnation
Seniorvillor
Ombyggnad
Renovering
Badrum

Aktuella Projekt – Läs om våra pågående här.

Använd ROT-avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt.

Besök Skatteverkets hemsida för mer information

VEROLD AB har som målsättning att utförda arbeten ska vara av högsta kvalitet och att våra kunders höga krav ska tillgodoses. Vår långa erfarenhet av olika typer av entreprenader och våra väl utarbetade projektrutiner hjälper oss att nå det målet. Kontakta oss gärna för mer information!

VEROLD AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Information

Adress:
Domnarvsgatan 11, 163 53 Spånga
Telefon: 08-270227
Hemsida: Besök
Domnarvsgatan 11
Spånga 163 53 Stockholms län SE
Vägbeskrivningar
VEROLD AB