Växjö Mätteknik AB

Org.nummer: 556793-5811
Aktivt sedan: 2009-11-16

Allt inom mätteknik!

Växjö Mätteknik AB grundades 2009 av Per Åberg som idag äger och leder företaget. Vi arbetar med elmätarbyten, fjärrvärmemätarbyten, kallvattenmätarbyten, gasmätarbyten och installation av fjärravläsningssystem. Växjö Mätteknik AB kan erbjuda helentreprenad av mätarbyten. Vi tar hand om byten, avrapportering och mätarhantering.

Växjö Mätteknik AB var först med att vara auktoriserad av fjärrvärmebranschen för mätarmontage för värme och kyla och har erhållit registreringsnummer Nr 201514. VD Per Åberg får utfärda kompetensintyg enligt Svensk Fjärrvärme Auktorisationsnämnd.

Vattenmätare

Med jämna intervaller byts er mätare för kontroll av funktion och att den mäter korrekt. Det kallas för revisionsbyten och det görs vart tionde år för mindre vattenmätare. Hur ofta mätarna ska bytas styrs av lagstiftning.

Gasmätare

En gasmätare är ett mätinstrument som mäter gasförbrukningen. Förbrukningen av stadsgas eller naturgas mäts i m3 och blir sedan omräknad till kWh som blir underlag för debiteringen av förbrukningskostnaden. Resultatet kan variera något beroende på gasens värmevärde.

Fjärrvärmemätare

Liksom de flesta mätinstrument så finns det en hel uppsjö av olika typer och modeller av fjärrvärmemätare. Liksom vattenmätare utförs revisionsbyten av mätarna vart tionde år för mindre förbrukare.

KVALITET & MILJÖ

Kontakta oss gärna för mer information!

Växjö Mätteknik AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Information

Adress:
Mörners Väg 108, 352 36 Växjö
Telefon: 0470-46200
Hemsida: Besök
Mörners väg 108
Växjö 352 46 Kronobergs län SE
Vägbeskrivningar
Växjö Mätteknik AB