Sotningstjänst & Kamingruppen Sthlm AB

Org.nummer: 556855-9685
Aktivt sedan: 2011-06-15

Braskaminer och pelletskaminer för varma hem!

På Sotningstjänst & Kamingruppen Sthlm AB är vi experter på sotning och rensning av eldstäder och rökkanaler samt ventilationsrengöring. Vi erbjuder även ett brett sortiment av kaminer som håller högsta kvalité och flera års garanti. Vare sig du behöver en ny braskamin eller underhåll för din befintliga eldstad är du varmt välkommen att vända dig till oss.

Våra kaminer

Dags att köpa kamin? I vår butik i Hägersten, Stockholm finner du ett bra utbud av braskaminer, pelletskaminer och skorstenar till försäljning. Vi har fokuserat på eldstäder och skorstenar som håller högsta kvalitet samt standard. Vårt sortiment innefattar några av Europas ledande leverantörer av brasvärme. Du hittar därför kända märken som danska Morsö, Rais, Spismiljö, Dovre, Schiedel. Alla våra produkter går även att beställa smidigt i braskaminbutiken på hemsidan. Kamingruppen är Sveriges största auktoriserade Morsö återförsäljare med 10 års garanti. Vi levererar braskaminer och skorstenar över hela Sverige när du handlar i vår webbshop.

Se hela vårt sortiment av braskaminer. Missa inte vår stora utförsäljning av utställningskaminer när vi uppdaterar utställningen med nya braskaminer.

VÅRA TJÄNSTER

Sotning och rensning
Ventilationsrensning
Besiktning/Provtryckning och filmning
Renovering och tätning av skorsten

CERTIFIERING:

Sotningstjänst & Kamingruppen Sthml AB uppfyller idag kraven för Certifierad E-handel fastställda av Nordisk E-handelscertifiering.

Kontakta oss gärna för mer information gällande våra tjänster!

Sotningstjänst & Kamingruppen Sthlm AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Sotningstjänst Och Kamingruppen Stockholm AB

Information

Adress:
Störtloppsvägen 12, 129 47 Hägersten
Telefon: 08-51514545
Hemsida: Besök
Störtloppsvägen 12
Hägersten 129 47 Stockholms län SE
Vägbeskrivningar
Sotningstjänst & Kamingruppen Sthlm AB