Skillinge Fisk-Impex AB

Org.nummer: 556377-8447
Aktivt sedan: 1989-11-20

Mer än 30 års erfarenhet i fiskbranschen!

Skillinge Fisk-Impex AB är ett familjeägt företag med över tre decenniers erfarenhet av fiskförädling. Vi tar emot, lossar, sorterar, filiteérar och skinnar fångsten i Simrishamns fiskehamn. Främst består fångsten av torsk, sill och skarpsill men även spätta, skrubba och piggvar med mera.

Vår grundfilosofi om att ha kontroll på alla led, från lossning till filéteringen, har gjort att vi med åren vuxit till att bli en av Simrishamns största arbetsgivare. Tack vare närheten till Östersjön och vår toppmoderna anläggning i kombination med vårt etablerade samarbete med lokala yrkesbåtar kan vi erbjuda pinfärsk fisk.

Utöver vår fiskeverksamhet driver vi även restaurangen Sjöfolket

Sjöfolket är idag ett MSC Certifierat Rökeri och en fiskbutik som förädlar och säljer fiskprodukter, både närfångad fisk och skaldjur.

Vi serverar även vällagade luncher gjorda av riktigt färska råvaror av våra kreativa och mycket duktiga kockar. Allt från sillamackor till lokal piggvar, komponerade tillsammans med lokala råvaror ofta efter säsong, ibland kryddade med nya smakinfluenser. Vi vill inspirera till att våga äta fisk på ett traditionellt såväl som modernt vis.

Vi är stolta över att kunna leverera högkvalitativa råvaror, naturella och förädlade direkt från hav till bord. Allt bygger på den långa traditionen i hantverket och den höga kunskap om råvaran som finns hos oss, våra medarbetare och i Sveriges största fiskehamn, Simrishamn.

Kontakta oss gärna för mer information!

Skillinge Fisk-Impex AB har högsta kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Skillinge Fisk Impex AB

Information

Adress:
Svartehallsvägen, 272 36 Simrishamn
Telefon: 0414-17420
Hemsida: Besök
Svartehallsvägen
Simrishamn Skåne län SE
Vägbeskrivningar
Skillinge Fisk-Impex AB