Sidensjö Trafik AB

Org.nummer: 556054-3166
Aktivt sedan: 1950-05-30

Erfaret entreprenad- och åkeriföretag!

Sidensjö Trafik AB bildades år 1925 med inriktning på endast busstrafik. Under 30-talet inköptes de första lastbilarna för transport av grus och timmer men efter första världskriget avvecklades bussarna och därefter koncentrerades åkeriet helt på lastbils- och entreprenadverksamhet.

Idag är vår huvudinriktning grus- och timmertransporter samt vägunderhåll. Vi utför vi alla sorters grus- och timmertransporter samt olika typer av upprustning av vägar, till exempel dikning, kantåtervinning och trumbyten med mera. Vi på Sidensjö Trafik AB har lång erfarenhet av grus- och timmertransporter och utför transporterna med moderna lastbilar, bestyckade med rätt utrustning i form av flak, kärra eller släp.

MASKINPARK

Sidensjö Trafik AB har en mångårig kompetens inom alla de områden som verksamheten bedrivs. Maskinparken är modern och välvårdad och består av ett många enheter. Med vårt kunnande och våra resurser är vi en god och stark samarbetspartner som kan, genom att hitta de optimala lösningarna, uppfylla kundens önskemål.

Kontakta oss gärna för mer information gällande våra tjänster!

Sidensjö Trafik AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Information

Adress:
Hämra 124, 893 95 Sidensjö
Telefon: 0660-260183
Hemsida: Besök
Sidensjö 893 95 Västernorrlands län SE
Vägbeskrivningar
Sidensjö Trafik AB