S K Licenssvets Frölunda AB

Org.nummer: 556350-8323
Aktivt sedan: 1989-02-16

Licenssvetsning sedan 1989!

Vi är en fullvärdig partner till industrin och erbjuder högkvalitativa rörinstallationer. Med över 25 år av positiv utveckling lever vi upp till våra kunders krav och förväntningar. Företaget är kvalitetssäkrat och certifierat enligt EN 1090-1 och ISO 3834-2.

SK Licenssvets utför installation av rörsystem inom energi, värme, ­kyla och process. Företagslicenserna för svetsning är provade enligt standarden SS EN 288, svetsarprövningarna enligt SS EN 287 och båda är granskade och godkända enligt PED-direktiven. Bland arbetsuppdragen ingår installationer och licenssvetsning i ett flertal industrier och anläggningar, inte bara i närområdet, utan både rikstäckande och internationellt.

Vi har en komplett produktionsenhet i Göteborg som utför förtillverkningar till entreprenader och detalj- och reparationsarbeten. Med avancerad utrustning uppnår vi förväntad produktionseffektivitet, kvalitet och arbetsmiljö.

TJÄNSTER

Entreprenad

Produktion

Service & Underhåll

Uthyrning

AFFÄRSIDÉ & VISION

Vi är specialister på rör, svetsning och installationer där vår erfarenhet gör oss slagkraftiga och vi strävar efter att ligga i framkant av nytänkande och i spetsen för utveckling.

Titta på vår nya broschyr för att läsa mer om företaget!

CERTIFIERINGAR:

Kontakta oss gärna för mer information gällande våra tjänster!

S K Licenssvets Frölunda AB har högsta kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Information

Adress:
August Barks Gata 19, 421 32 Västra Frölunda
Telefon: 031-474601
Hemsida: Besök
August Barks gata 19
Västra Frölunda 421 32 Västra Götalands län SE
Vägbeskrivningar
S K Licenssvets Frölunda AB