OSAB Östra Gotlands Schakt AB

Org.nummer: 556518-2671
Aktivt sedan: 1995-07-11

Vi täcker alla era behov!

Tack vare vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Hos oss får du arbeten utförda enligt branschens miljö- och kvalitetsnormer.

Entreprenad

Vår verksamhet inom detta område innefattar det mesta som rör schakter och entreprenadarbeten. Vi har fem grävmaskiner i olika storlekar och även ett antal lastbilar utrustade med lastväxlarflak.

Industri

OSAB har lång erfarenhet av att arbeta med kunder inom tung processindustri. Arbetsmiljöfrågor och säkerhet är prioriterade i en miljö med stora risker. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår arbetsmiljö.

Verkstad & Smide

Vi på OSAB har kompetent personal med lång erfarenhet som servar både interna och externa kunder. Vi utför underhåll av entreprenadutrustning och tunga fordon på vår smidesavdelning.

Mätteknik & Projektering

OSAB har erfaren och kompetent personal inom mätteknik och projektering. Tillgång till gruvingenjör med licensierad sprängkompetens. I arbetslaget ingår flera högskoleutbildade ingenjörer. Vi har kompetens inom process- och maskinteknik, byggteknik, bergsteknik samt mätteknik.

Vår vision är att alltid ha nöjda kunder som känner att vi engagerar oss i deras situation och gör vårt bästa för att hitta smidiga lösningar.

Kontakta oss gärna för mer information gällande våra tjänster!

OSAB Östra Gotlands Schakt AB har högsta kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Information

Adress:
Lärbrovägen 20, 624 49 Slite
Mobil: 0703-292510
Hemsida: Besök
Lärbrovägen 20
Slite 624 49 Gotlands län SE
Vägbeskrivningar
OSAB Östra Gotlands Schakt AB