Itiro Norr AB

Org.nummer: 556835-9128
Aktivt sedan: 2010-12-27

Säkerhetsutbildningar för industri, bygg och anläggning!

Itiro Norr AB arbetar som utbildningssamordnare av säkerhetsutbildningar för industri, bygg och anläggning. Vi arbetar för att öka kunskapen och på så sätt minska olyckor, för er säkerhet i arbetet. Vi utgår från er tidigare erfarenhet vid planeringen och tillsammans med instruktören arbetar vi för att ni skall bli så säker förare som möjligt. De utbildningar vi på Itiro Norr AB presenterar följer de regelverk och normer som finns för respektive maskin och följer branschorganisationernas och Arbetsmiljöverkets krav

VÅRA UTBILDNINGAR

Vi tillhandahåller säkerhetsutbildningar för industri, bygg och anläggning såsom truck, travers, BK008-skylift-mobila arbetsplattformar, hjullastare, grävmaskin, fordonsmonterad kran, teleskoplastare, Heta Arbeten, HLRD, ADR, Arbete på väg, motorsåg och uppdateringskraven för er som arbetar med el. Vi presenterar såväl grundutbildningar som repetitionsutbildningar.

Vårt mål är att säkerställa att entreprenörer har god kunskap inom säkerhet och miljö för att ge en bra utgångspunkt för en säkrare arbetsmiljö.

Kontakta oss gärna för mer information gällande våra tjänster!

Itiro Norr AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Information

Adress:
Acusticum 2, 941 63 Piteå
Telefon: 0911-200070
Hemsida: Besök
Itiro Norr AB