Hyresmaskiner i Mälardalen AB

Org.nummer: 556422-1231
Aktivt sedan: 1991-03-13

När service räknas!

Hyresmaskiner i Mälardalen AB är proffs på att ordna fram utrustning till ditt projekt. Vi tillhandahåller maskiner för både uthyrning och försäljning till industri, förvaltningar, byggföretag och privata konsumenter. Vi erbjuder allt från en skruvmejsel till en skylift och vår största styrka är att vi kan det mesta. Våra kunder vet om att vi är en totalpartner som löser alla problem.

Vår erfarenhet av maskinuthyrning har lärt oss vilka produkter vi kan rekommendera och har gett oss en unik ställning som försäljningsorganisation. Vår styrka är att kunna leverera trygghet och funktion till dig som kund. Vi på Hyresmaskiner i Mälardalen AB står för våra produkter och har ett mycket utvecklat samarbete med våra leverantörer. Vi är din garanti för produkternas kvalité.

MASKINUTHYRNING

FÖRSÄLJNING

Vi ser till att du inte är ensam med dina produkter så fort de lämnar lokalen. Det är hos kunden vi verkligen får veta produkternas förmåga, hållbarhet, möjligheter – och begränsningar. Det är det som sporrar oss, det är det vi gillar, det är det som kallas servicekrävande försäljning.

Service är vår ledstjärna och med mer än 25 års erfarenhet av maskinuthyrning och försäljning är vi stolta av att vara Hyresmaskiner i Mälardalen AB med depåer i Hallstahammar och på Bäckby i Västerås.

Kontakta oss gärna för mer information!

Hyresmaskiner i Mälardalen AB har högsta kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Information

Adress:
Kokillgatan 7, 721 33 Västerås
Telefon: 021-301130 , 0220-29200
Hemsida: Besök
Kokillgatan 7
Västerås 721 33 Västmanlands län SE
Vägbeskrivningar
Hyresmaskiner i Mälardalen AB