Hedi bilar AB

Org.nummer: 559006-8630
Aktivt sedan: 2015-03-10

Ett tryggare bilägande!

Hedi bilar AB tillhandahåller ett modernt sätt för dig att handla din nästa bil på. Det du kan förvänta dig av oss är ett riktigt bra bemötande, både innan, under och efter affären. Med våra ledord tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet vill vi erbjuda dig mycket prisvärda bilar med god historik oavsett om du är privatperson eller företagare. Du får alltid garanti på bilen du köper från oss och har möjlighet att köpa till en utökad garanti.

KÖPA BIL

SÄLJA BIL

Visning hemma eller på jobbet

Kan du inte ta dig till oss kommer vi till dig. Vi visar bilen när det passar dig som bäst, helt kostnadsfritt och förutsättningslöst. Vill du köpa bilen efter visning lämnar vi kvar bilen och ger dig nycklarna direkt på plats.

Finansiering

Vi samarbetar med ett flertal av de stora bankerna för att kunna erbjuda dig eller ditt företag en förmånlig finansiering. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar dig och ser till dina behov.

Premiumpaket

När du köper en bil hos oss kan du välja till Moderna Bils Premiumpaket. Ett förmånligt paket innehållande en extrauppsättning däck, förlängd garanti, helförsäkring och en verkstadscheck.

Kontakta oss gärna för mer information!

Hedi bilar AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Information

Adress:
Saldovägen 5, 175 62 Järfälla
Telefon: 08-191978
Mobil: 0720-133201
Hemsida: Besök
Saldovägen 5
Järfälla 175 62 Stockholms län SE
Vägbeskrivningar
Hedi bilar AB