Fridh & Hell’s Bygg AB

Org.nummer: 556801-6975
Aktivt sedan: 2010-03-03

Med stor kunskap och hög kvalitet utför vi ert byggprojekt!

Fridh & Hell’s Bygg AB åtar sig allt inom bygg och erbjuder totalentreprenad och mindre uppdrag, allt utifrån kundens önskemål. Ta hjälp av oss när du ska bygga nytt, bygga om eller renovera i ditt hem, din företagslokal eller i bostadsrättsföreningen. Genom att vi erbjuder totalentreprenad blir det enklare för dig. Vi tar ansvar för hela uppdraget från början till slut.

Finsnickeri för de viktiga detaljerna

Fridh & Hell’s Bygg AB har ett eget finsnickeri med allt som hör till det. Här kan du få just den innertrappa som ger interiören personlighet. Eller trappräcken, speciallister, köksinredning, platsbyggda bokhyllor eller måttbeställda fönster. Har du vackra fönster eller dörrar som behöver renoveras så ger vi ett nytt liv åt åldrade skönheter.

Sprutisolering mot kyla och värme

Vi sprutisolerar både gamla och nyare hus med thermocell, miljövänlig cellulosaisolering. Tilläggsisolering kan minska dina energikostnader med upp till 50% och ger dig dessutom ett komfortabelt inomhusklimat, året om.

Lokaler att hyra

Vi har ytterligare ett ben i sin verksamhet, uthyrning av kontors-, verkstads- och lagerlokaler. I en 1 600 kvm lokal erbjuder vi lokaler för olika slags affärsverksamheter. Lokalerna anpassas efter företagets krav och behov.

Kontakta oss gärna för mer information!

Fridh & Hell’s Bygg AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Fridh & Hells Bygg AB Fridh Och Hells Bygg AB

Information

Adress:
Strandvägen 26, 666 30 Bengtsfors
Telefon: 0531-548150
Hemsida: Besök
Strandvägen 26
Bengtsfors 666 30 Västra Götalands län SE
Vägbeskrivningar
Fridh & Hell’s Bygg AB