Balkanboden AB

Org.nummer: 556671-3078
Aktivt sedan: 2004-11-29

Exotisk mat från världens alla hörn!

I Balkanbodens sortiment hittar du kryddor och charkprodukter från när och fjärran tillsammans med ett brett sortiment av svenska dagligvaror. Vi har ett stort urval av asiatisk mat, kryddor, ostar, halalkött, kyckling och mycket mer. Vår ambition är att ha ett brett utbud med varor från hela världen och vår senaste utbyggnad av våra lokaler gav oss större yta och bättre möjligheter till det. Bland annat fick vi plats för en rejäl mejeriavdelning och en manuell chark som vi är stolta och glada över.

Kunderna möter oss ofta i butiken och numera hälsar vi inte bara på svenska och albanska utan också persiska, norska, arabiska och turkiska. Det personliga mötet är en viktig del i att hålla ett brett sortiment. Vi på Balkanboden lyssnar på våra kunders önskemål och har på så sätt hittat nya spännande produkter. Med ett sortiment på närmare 20 000 varor har vi kommit en bit på vägen, men vi söker ständigt nyheter.

GALLERI

För oss på Balkanboden är det viktigt att leva upp till kundernas förtroende och därför arbetar vi med noggranna efterforskningar då det gäller våra leverantörer. För oss räcker det inte med ett certifikat på papper då vi vill med egna ögon se att slakterier och leverantörer uppfyller våra krav.

Kontakta oss gärna för mer information!

Balkanboden AB har högsta kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Information

Adress:
Åkaregatan 3, 673 32 Charlottenberg
Telefon: 0571-21501
Mobil: 0706-580709
Hemsida: Besök
Balkanboden AB