Abstrakt Bygg AB

Org.nummer: 556835-7015
Aktivt sedan: 2010-12-23

Ett byggföretag med totalentreprenad!

Abstrakt Bygg AB är ett företag som har inriktat sig på totalrenoveringar, utbyggnader, nybyggnationer samt brandskydd och utrymning till kunder som i huvudsak utgörs av företag inom vård och omsorg, butiker och restauranger. Tack vare egen personal inom bygg och finsnickeri, måleri och plattsättning samt ett digert kontaktnät – kan vi erbjuda kunden att ta hand om hela projektet/entreprenaden. Vi erbjuder kostnadsfri offert, fast pris och fast projekttid. Vi åtar oss med fördel ROT-arbeten.

Restauranger & Butiker

Vi har byggt och servat en hel del restauranger och butiker i Uppsala med omnejd, alltifrån små specialdesignade lösningar till hela totalentreprenader.

Bostadsrättsföreningar

En fastighet behöver ofta ses över och servas. Vare sig det gäller en droppande kran eller en hel fasadrenovering är det bra att ha någon att ringa. Vi jobbar med ett flertal föreningar i och utanför Uppsala.

Behörigheter

En viktig grundsten i vårt kvalitetsarbete är medlemskap i PER och BKR. Det innebär att vi är utbildade och behöriga enligt BBV och använder oss av de branschregler som gäller i samband med våtrum med keramiska material. Vi utbildar fortlöpande våra hantverkare och arbetar alltid enligt de senaste regelverken. Vi har även lång erfarenhet av plattsättningsentreprenader.

Partners

För att kunna driva framgångsrika projekt krävs duktiga samarbetspartners. Abstrakt Bygg AB jobbar med Uppsalas största och bästa.

Kontakta oss gärna för mer information gällande våra tjänster!

Abstrakt Bygg AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Information

Adress:
Samaritergränd 5, 753 19 Uppsala
Telefon: 018-4743010
Hemsida: Besök
Samaritergränd 5
Uppsala 753 19 Uppsala län SE
Vägbeskrivningar
Abstrakt Bygg AB