Annonsering

I dagens föränderliga miljö är det svårt att hitta pålitliga affärskontakter, Trygg Verksamhets uppgift är att granska och samla alla trygga verksamheter på en och samma plats. Vi hjälper privatpersoner och företagare att hitta pålitliga och välmående företag att skapa nya affärsrelationer med. Våra användare inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Varför välja TRYGG VERKSAMHET

Det kan vara ett första, enkelt, steg för en ung verksamhet eller ett etablerat varumärke som behöver positioneras om eller stärkas. Vi brinner för det vi gör och ni möter samma starka engagemang oavsett storlek på uppdrag. Annonseringen är inte bara kostnadseffektiv och målgruppsanpassad, den är dessutom mätbar på ett sätt som inte hittas i andra kanaler. Ni får alltifrån visningsstatistik samt målgruppsanalyser till konverteringssiffror. Allt detta för att ni ska veta vad investeringen resulterat i. Oavsett om ni behöver hjälp med att öka er försäljning, öka exponeringen mot kunder eller hjälp med att få ut era kampanjer på bästa sätt är vi den naturliga partnern.

Dina idéer och behov

Det viktigaste för oss på Trygg Verksamhet är kundens idé och behov. Tillsammans med er så ser vi på vilka visioner och mål som finns för er verksamhet och vilka utmaningar ni står inför. Hur ser er marknad ut och hur kan vi få ert företag att sticka ut från konkurrenternas? Vi ser också på vilka målgrupper som ska nås, vad de gillar och hur vi kan nå dem. Vi har god relation till våra kunder och rapporterar samt analyserar löpande de mål och nyckeltal som bestämts för just er annonsering. Trygg Verksamhet ger även rekommendationer för nästa steg och föreslår förbättringar där vi ser möjligheter. När vi hanterar er annonsering kan ni vara säkra på att ni får de bästa förutsättningarna för lönsam synlighet.

Återkoppling

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda också i framtiden. Därför strävar vi efter att följa upp en tid efter vår leverans och höra hur ni trivs med den. Om det sedan passar er, vill vi naturligtvis gärna att vårt samarbete fortsätter. Vi finns här om ni vill förnya design eller innehåll, skapa försäljningskampanjer, testa en ny marknadsföringsstrategi eller bara vill bolla idéer. Vi skryter gärna med våra nöjda kunder: hela 91% väljer att förnya sin företagsannons, eftersom vår tjänst levererar resultat.

Trygg Verksamhet står för trovärdighet, engagemang och hög genomslagskraft. Att annonsera hos oss är smart och effektivt, du får hög kontaktkvalitet till låg kontaktkostnad. Vänd dig med förtroende till oss, vi erbjuder många olika möjligheter och marknadsföringslösningar för dina behov. Välkomna till Trygg Verksamhet för ett tryggt, professionellt och personligt samarbete.